DIGITÁLIS FALU PROGRAM

Digitális szolgáltatási és elektronikus fizetési ökoszisztémák

A globális, az európai, valamint a hazai digitalizációs trendek elemzése egyértelműen azt mutatja, hogy az elkövetkezendő években jelentős fejlődés várható az elektronikus és mobilfizetési piacon.

A felhasználók egyre tudatosabb fogyasztókká válnak, már a hazai lakosság részéről is egyre nagyobb igény mutatkozik a korszerű digitális szolgáltatások iránt.

Magyarország ebben a tekintetben még jelentős lemaradásban van, a fizetési forgalomban még mindig a készpénz a domináns. A vidék tekintetében ez még hatványozottabban jelenik meg, hiszen sok esetben hiányoznak, vagy nem érhetők el azok a szolgáltatások, amelyek a városainkban már a felhasználók rendelkezésére állnak. A Digitális Falu Ökoszisztéma fontos eleme a nyílt platform, amely lehetővé teszi vállalkozások számára az értékláncba történő kapcsolódást. A vállalkozások részt vehetnek az ügyfelek kiszolgálásában, a platform szolgáltatásait a saját ügyfeleik részére tudják kiajánlani. Az ökoszisztémához kapcsolódó vállalkozások ezzel a saját szolgáltatási portfóliójukat tudják fejleszteni, javítva a saját versenyképességüket a digitalizáció terén. A korszerű, innovatív és versenyképes hazai digitalizációs megoldások bevezetései jelentősen képesek megnövelni a gazdaság ellenálló képességét, ezáltal jelentősen képes erősíteni a magyar falvak gazdasági és lakosságmegtartó erejét.

Neumann Nonprofit Közhasznú Kft.-

Neumann Nonprofit Közhasznú Kft.-

Email

digitalisfalu@neum.hu

Címünk

1016 Budapest, Naphegy tér 8.

írjon nekünk bizalomal

Kapcsolatfelvétel

Küldje el üzenetét számunkra az alábbi form segítségével

14 + 4 =

Nézze meg a további intézkedéseket!

Településszonda

Költözzünk vidékre! Betelepülési és Beruházási platform

Beszerzési és értékesítési közösség, Digitális Termelői Piac

Digitális térségfejlesztési szakember képzés

Digitális térségfejlesztési referens képzés, Alumni Hálózat

Települési drónalkalmazások

Career Village munkaerőpiaci modul

Települési levegőminőség-mérés, felderítés és szankcionálás

Energiaközösség

Integrált hulladékgazdálkodás

Személy- és vagyonvédelem

Digitális szolgáltatási és elektronikus fizetési ökoszisztémák