DIGITÁLIS FALU PROGRAM

Digitális térségfejlesztési referens képzés, Alumni Hálózat

Az okosváros-képzés kiterjesztéseként az Edutus Egyetem közreműködésével 2020-ban elindult a digitális térségfejlesztési referens webináriumi képzés is. A képzés az ország bármely pontjáról online elérhető, 4 hét alatt ingyenesen teljesíthető. A referensi képzés hozzájárul ahhoz, hogy az érintettek a későbbiekben korszerű és innovatív információtechnológiai megoldások alkalmazásával tudják fejleszteni településük természeti és épített környezetét, digitális infrastruktúráját, valamint a települési szolgáltatások minőségét és gazdasági hatékonyságát.

A képzést kifejezetten a magyar térség- és településfejlesztéssel, illetve településrendezéssel kapcsolatos feladatokat ellátó szakemberek számára fejlesztették ki azzal a céllal, hogy elsajátítsák az okosváros-fejlesztések elméleti és gyakorlati hátterét.

A végzettek számára elindítottuk az alumni-hálózatot, hogy a megszerzett tudást és ismereteket bővíthessék és naprakész szakmai információkkal egészíthessék ki.

A szolgáltatáscsomag magában foglalja a konferenciákról, lehetőségekről és újdonságokról szóló rendszeres szakmai hírleveleket, kimondottan az alumnik számára szervezett negyedéves workshopokat; egy zárt online szakmai csoportba való felvételt informálisabb ügyek megvitatására, illetve a jó gyakorlatok megosztására.

A hálózat tagjai emellett lehetőséget kapnak arra is, hogy településük beléphessen az Okos Város Piactérre, amely validált és minősített szállítókat és termékeket tesz elérhetővé elsősorban az önkormányzatok, illetve állami és önkormányzati tulajdonú intézmények, gazdasági társaságok számára. Az alumni-hálózat tagjai ezenkívül a megszerzett tudásuknak megfelelő álláslehetőségekről is értesülnek, de a Digitális Falu Program keretében végzett projektekben is részt tudnak venni.

További információk, jelentkezés:
https://www.edutus.hu/oktatas/felnottkepzesi-programok/digitalis-tersegfejlesztesi-referens-webinariumi-kepzes/ 

Neumann Nonprofit Közhasznú Kft.-

Neumann Nonprofit Közhasznú Kft.-

Email

digitalisfalu@neum.hu

Címünk

1016 Budapest, Naphegy tér 8.

írjon nekünk bizalomal

Kapcsolatfelvétel

Küldje el üzenetét számunkra az alábbi form segítségével

12 + 4 =

Nézze meg a további intézkedéseket!

Településszonda

Költözzünk vidékre! Betelepülési és Beruházási platform

Beszerzési és értékesítési közösség, Digitális Termelői Piac

Digitális térségfejlesztési szakember képzés

Digitális térségfejlesztési referens képzés, Alumni Hálózat

Települési drónalkalmazások

Career Village munkaerőpiaci modul

Települési levegőminőség-mérés, felderítés és szankcionálás

Energiaközösség

Integrált hulladékgazdálkodás

Személy- és vagyonvédelem

Digitális szolgáltatási és elektronikus fizetési ökoszisztémák